fbpx

Bazinga Events

Bazinga Events

Reviews

Super feest gehad

Rated 5 out of 5
21 mei 2017

We hadden Bazinga Events ingeschakeld voor ons huwelijksfeest. We zijn hun heel dankbaar. Joshua was super flexibel en voelde het publiek perfect aan. Iedereen vond het een geweldig feest. De muziek paste perfect bij onze gasten en iedereen stond op de dansvloer. Dankjewel hiervoor. Bij toekomstige feesten zouden we zeker weer Bazinga Events inschakelen.

tara

Hele leuke verjaardag

Rated 5 out of 5
21 mei 2017

Zowel de voorbereiding, de communicatie en de avond zelf hebben we als erg fijn en professioneel ervaren. Er wordt goed geluisterd naar wat je zelf wilt en op de avond zelf wordt de sfeer goed aangevoeld. We hebben een erg gezellig en swingend feest gehad.

Mylene de Jonge

Prachtige avond

Rated 5 out of 5
16 mei 2017

Het was een prachtige avond waarop de muziek van rustig naar steeds harder werd opgebouwd en de dansvloer steeds voller werd

Aline en Dennis

Geweldig, mooi, groot feest, prachtig, sfeervol

Rated 5 out of 5
21 april 2017

Vanaf het begin dat ik in contact kwam met jullie werd ik blij. Zo’n goede service en zo vriendelijk aan de telefoon! Een paar dagen voor onze bruiloft nam onze dj joshua zoals afgesproken contact met ons op. Wat een aardige man die zich al helemaal ingelezen had in onze wensenlijst. Hij begreep precies wat we wilden. Op het feest zelf zag alles er top uit qua licht en aankleding. En joshua heeft er precies het feest van gemaakt wat we wilde. Ik kan niet anders zeggen dan dat alles perfect was. Dus heb je een dj nodig? Dan beveel ik iedereen Bazinga Events aan!
Groetjes Sanne

Sanne

Had er meer van verwacht

Rated 2 out of 5
6 april 2017

Bazinga Events heeft op mijn 50e verjaardag gedraaid, maar het feest kwam niet los.
Mensen bleven bij de bar staan en gingen niet dansen in de ruimte waar de muziek was.
DJ kon niet het juiste volume vinden, of hij draaide zo zacht dat wij tijdens het praten de muziek niet hoorden, of hij draaide dusdanig hard dat de muziek over het gepraat heen kwam.
Veel mensen van mijn dispuut wilden lekker kletsen, maar de mensen die eventueel wilden dansen hoorden de muziek niet en gingen dus de danszaal niet in.
DJ had verder ook geen zicht op de mensen bij de bar, waardoor er geen interactie was, erg jammer allemaal.

Heino de Vree
4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 91 reviews)
Uitstekend86%
Zeer goed13%
Goed0%
Matig1%
Slecht0%

Contactgegevens

telefoon: 085 029 25 40 
adres: Hogerhorst 111, 6714 LD Ede

Whatsapp

Vragen over de drive-in show van Bazinga Events? Wil je meer weten over de muziekshow of wil je een drive-in show laten organiseren? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

 

 

Boek een drive-in show!

6 + 12 =