Bazinga Events
Bazinga
Events
Verjaardag DJ

Voor een waanzinnig feest boek je onze verjaardags dj!

Jij hebt besloten een dj te boeken voor jouw verjaardagsfeest. Dat is hele goede keus, want de juiste muziek op een feest is essentieel. Gemakkelijk een laptop neerzetten met een eigen playlist kan, maar je wilt toch niet zelf continu bezig zijn met de muziek en afvragen of iedereen het wel naar z’n zin heeft? Daarom nemen we jou deze zorg graag uit handen. Wil je meer weten over onze verjaardags DJ? Lees dan snel verder!

Dj huren voor jouw feest?

Voorafgaand aan jouw feest zullen we samen overleggen over de gewenste invulling van de avond en de muziekstijl. Het kan bijvoorbeeld zijn dat jij liever geen Nederlandstalige muziek wilt horen. Of jij wilt juist alleen één bepaalde muziekstijl. Bijvoorbeeld alleen Deephouse of alleen EDM. Wij draaien wat jij leuk vindt en er is zelfs ruimte voor verzoeknummers tijdens het feest. De verjaardag dj neemt alle verzoeken aan en kiest de juiste momenten uit om deze te draaien.

Vele soorten muziek

 Bazinga Events heeft een super breed assortiment aan muziek. Hierdoor kunnen wij de avond perfect afstemmen op jouw smaak. Van muziek uit de jaren ‘70 tot aan de hedendaagse dansmuziek en top 40 muziek. Een ‘foute’ plaat op z’n tijd is ook zeker niet uitgesloten. Mocht je naast een dj ook licht en geluid nodig hebben, dan kan je ook een volledige drive in show huren. Of jij nu House, Happy Hardcore, EDM of Urban wilt op jouw feestje, met onze verjaardag dj  kan het allemaal! Naast de muziek kunnen wij ook het licht en geluid voor je regelen. We nemen altijd onze eigen apparatuur mee. Wanneer je ons boekt, krijg je volledig verzorgd entertainment!

Neem contact met ons op

Op zoek naar een spectaculaire verjaardag dj? Dankzij Bazinga Events hoef jij je geen zorgen meer te maken over het entertainment op het feest. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 029 25 40, via de mail of laat een bericht achter in het contactformulier. We staan je graag zo snel mogelijk te woord.

Contactgegevens

telefoon: 085 029 25 40 
adres: Hogerhorst 111, 6714 LD Ede

Whatsapp

Vragen over de drive-in show van Bazinga Events? Wil je meer weten over de muziekshow of wil je een drive-in show laten organiseren? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

 

Boek een drive-in show!