fbpx

Bazinga Events

Bazinga Events

Reviews

Super

Rated 5 out of 5
29 mei 2022

Feest gehad bij de 3 zussen, was een super feest! Mede door Joshua Tijssen van Bazinga-Events die het feest met zijn muziekkeuze super aanvoelde was het van 21.00 tot 1.00 uur een groot feest. Je merkte aan de genodigde dat zeweer toe waren aan een feestje! We kunnen hier met z’n allen super fijn op terug kijken bedankt!!!!!!

Stephan Goes

Leuke DJ

Rated 5 out of 5
6 oktober 2021

Joshua heeft op ons bruiloftsfeest gedraaid afgelopen augustus. Het was een zeer geslaagde avond en heeft onze muzieksmaak goed ter gehoren gebracht, ook zijn mee gebrachte attributen zoals de LED harten (op kleur af te stellen) en de rookmachine vielen zeer in de smaak.

Michiel & Priscilla Osseforth

Top dj

Rated 5 out of 5
27 september 2021

Super DJ! Wij hebben en topavond gehad!

Top dj

Top feest in Coronatijd

Rated 5 out of 5
14 augustus 2020

We hebben heel lang getwijfeld of we wel een bruiloft feest moesten geven in deze barre tijd.
Gelukkig hebben we samen met Joshua een mooie oplossing voor ons feest gevonden.
Aangezien wij en onze gasten veel van meezingers houden en er niet gedanst mocht worden heeft Joshua 2 draadloze microfoons geregeld die kriskras over de tegels gingen en iedereen zong gezellig mee.
Op deze manier konden we toch nog een mooi feest geven.
Bedankt Joshua

Marielle en Edward

Sweet 16 feest

Rated 5 out of 5
28 april 2020

Ik heb jullie gevonden op internet. De service was klantvriendelijk en behulpzaam. Erg prettig dat je vooraf kon aangeven hoe je de avond wilde laten verlopen en ook fijn dat er rekening werd gehouden op de avond zelf. De communicatie was duidelijk en ook prettig dat je vooraf met de DJ kon praten. Van buitenaf zag het er erg gezellig uit met al die mooie lampen en binnen was het een sprookje. Deze avond is gedanst door jong en oud samen. De gasten hebben genoten en de dag daarop kregen we alleen maar mooie complimenten. Een avond waar nog lang over gepraat gaat worden! Ik heb genoten van mijn familie, vrienden, dochterlief 16 jaar met haar vrienden omdat allen zoveel plezier hadden en heerlijk hebben gedanst. Bedankt voor jullie goede service en Mathew super gedaan!

Eline de Ridder
4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 85 reviews)
Uitstekend85%
Zeer goed14%
Goed0%
Matig1%
Slecht0%

Contactgegevens

telefoon: 085 029 25 40 
adres: Hogerhorst 111, 6714 LD Ede

Whatsapp

Vragen over de drive-in show van Bazinga Events? Wil je meer weten over de muziekshow of wil je een drive-in show laten organiseren? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

 

 

Boek een drive-in show!

11 + 15 =