Bazinga Events

Bazinga Events

Reviews

Een geweldige verjaardag!!

2 december 2018

Via Google, heb ik Bazinga Events gevonden. Mooie en duidelijke webpagina. Communicatie rondom de voorbereiding heb ik zeer prettig ervaren en gaf me het gevoel en zekerheid dat alles goed geregeld was. De avond zelf was super! DJ Mathew voelde prima aan wat hij moest draaien. Er is veel gedanst, het was een onvergetelijke avond!

Christel

Geweldig,super muziek, geslaagd feest!!

14 november 2018

Halverwege de avond de DJ gecomplimenteerd over de muziek keuze wat ons erg aansprak was het achtergrond muziekje bij binnenkomst van de gasten waarna het feest op een rustige manier optoerden! Vervolgens openingsdans en daarna ging het los! DJ heeft hier perfect op ingespeeld om voor een ieder het goed te doen, hele avond de dansvloer vol!! Nogmaals bedankt voor de fantastische avond!!!

Remco

Geweldig, Fantastisch, Top Feest!

14 november 2018

De hele dansvloer stond vol vanaf het moment dat de openingsdans gedaan was tot de laatste toon van het allerlaatste nummer. Het was geweldig! Het geluid van de muziek was top! De Dj deed het echt onwijs goed wij hebben enorm genoten en zijn onwijs tevreden!!

Samantha

Netjes, verzorgd, vriendelijk, goed

12 november 2018

Het was bij ons in de buurt overal 11-11 bal dus alle dj’s moesten al ergens draaien.heel de avond heeft de dansvloer goed gevuld gestaan. Gasten vonden het een mooi duo die achter de draaitafel net zo hard mee dansten.van de openingsdans en op het eind lekker de beuk erin.service was goed en de communicatie ook .

Fons en marieke

Geweldige verjaardag gehad

29 oktober 2018

Bazinga events heeft op mijn 50e verjaardag gedraaid. Wat een geweldig feest is dit geworden. Al mijn favorieten kwamen voorbij en ook aanvraagjes van de gasten werden netjes meegenomen. Op mijn verzoek geen stukjes toegelaten werd ook gehoor aangegeven en mensen die een stukje wilden doen werden geholpen door in plaats daarvan voor hun een nummer te draaien die werd aangekondigd, zodat ik toch hoorde dat ze iets speciaals voor me hadden en het feest gewoon door kon gaan.

Erwin de Vree

Onvergetelijk Trouwfeest

11 oktober 2018

Wij hebben Joshua toegewezen gekregen via The DJ Company, maar voor een volgende keer zou ik zeker direct bij hem boeken! Hij heeft ons trouwfeest onvergetelijk gemaakt! Joshua luisterde goed naar de wensen van onze gasten en speelde goed in op de sfeer.

Stephan & Danique

Wat een TOPfeest

9 oktober 2018

Bazinga Events heeft gedraaid op onze bruiloft en het was in 1 woord Geweldig. Al onze favorieten zijn gedraaid, gasten konden aanvraagjes doen en de hele avond was de dansvloer lekker gevuld. Ook toen er toch onverwachts stukjes gedaan werden speelden de DJ’s daar goed op in, ze hebben zelfs nog geholpen met het aansluiten van de beamer. Joshua en Mathew, jullie hebben ons echt een topfeest bezorgd, dank jullie wel.

Rob en Caroline

Goede service en geweldige avond

28 september 2018

Ik vond het contact met Joshua werk prettig. Hij luisterde goed naar onze wensen en dit hebben we ook terug gezien tijdens het feest. Wij vonden het leuk als er ook nummers aangevraagd mochten worden en dj Joshua liet dit dan ook toe, maar hij hield altijd de sfeer in de zaal in de gaten. Er is heerlijk gedanst door alle gasten. Op een gegeven moment heb ik wel gevraagd om de carnavalsmuziek wat te minderen, aangezien onze wat dominantere Brabantse gasten de dansvloer begonnen over te nemen 😉 Hier wist hij goed op in te spelen door muziek te draaien die iedereen de vloer weer opkreeg. Heel erg bedankt voor de goede service en de geweldige avond!

Micheline en Jan-Jurre

Super! Top! Geweldig! Fantastisch! Sfeer.

15 september 2018

Wij hebben een heerlijk feest gehad! Zonder zorgen. Ik heb jullie van internet af gevonden. Alles verliep zoals het hoorde. Goede informatie en prettige communicatie met een top DJ! Hij heeft er samen met de familieband voor bezorgt dat de dansvloer geen minuut leeg is geweest! Ook alle verzoeknummers gedraaid! Kortom een hele dikke 10! Geluid en licht perfect afgestemd. Als iemand mij om advies voor een DJ vraagt zal ik jullie van harte aanbevelen!

Metine Sijahailatua

Fantastisch feest

14 september 2018

Wij vonden jullie op internet met een mooie duidelijke site Super dat ook de dj voor de lichten zorgt Er is super gedanst joshua heeft heel goed aangevoeld wat er gedraaid moest worden Hij merkte goed dAt de wat oudere generatie toch niet kwam dansen en koos daarom om het bij de groep te houden die wel wilde dansen Ook was mogelijkheid voor kinderen om een liedje aan te vragen en hun dansje te doen Ook vanuit de gasten alleen maar positieve reacties gehad ze hadden al in tijden zon leuke dans avond gehad Communicatie was super het was prettig om online de wensen door te geven en paar dagen voor het feest telefonisch contact te hebben met de dj Wij zijn blij dat jullie ons avond feest tot een echt feest hebben gemaakt Bedankt

Dennis Ruijs

4.74.7 van 5 sterren (gebaseerd op 37 beoordelingen)
Uitstekend73%
Zeer goed24%
Goed0%
Matig3%
Slecht0%

Contactgegevens

telefoon: 085 029 25 40 
adres: Hogerhorst 111, 6714 LD Ede

Whatsapp

Vragen over de drive-in show van Bazinga Events? Wil je meer weten over de muziekshow of wil je een drive-in show laten organiseren? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Wij werken samen met The Perfect Wedding

 

Boek een drive-in show!

5 + 14 =

Pin It on Pinterest

Share This

Vind je Bazinga Events leuk?

Deel het dan met je vrienden!