fbpx

Bazinga Events

Bazinga Events

Reviews

Perfect

5,0 rating
9 februari 2020

Erg gezellige avond
Goed ingespeeld op surinaamse gasten.
Verzoekjes indienen werd door briefjes op tafel erg makkelijk gemaakt.
Erg gezellige avond

Arie Elbertsen

Een dikke 10!!!!!

5,0 rating
19 januari 2020

We hebben ons bij het zoeken naar een DJ laten leiden door de goede ervaringen van anderen met Bazinga Events, en hun verhalen bleken niks gelogen! Het was echt een dikke en welverdiende 10 waard!
Vanaf de eerste minuten na onze openingsdans (en na het ontvangen van een cadeau van alle gasten) wist de DJ (Joshua) de mensen op de dansvloer te krijgen, en dat is tot het einde zo gebleven. We hoopten op een dansfeest met enerzijds Brabantse gezelligheid en anderzijds wat rock en hedendaagse muziek, en we hebben precies gekregen wat we wilden. Het ging van een polonaise en op de grond zitten roeien tot een moshpit. En een nummer wat nog niet bekend was bij de DJ heeft hij gewoon voor ons opgezocht, top!
Ik ben vrij kritisch als het op het draaien van DJ’s aankomt, maar dit had voor mij niet beter gekund. En we hebben ook enkel lovende reacties gehad achteraf! Dus stop met zoeken, en ga boeken!

Wendy en Guilermo

Super leuk

5,0 rating
19 januari 2020

We hebben jullie gevonden via internet en na wat telefonische informatie, kozen we al gauw voor Bazinga Events.
Er is goed naar ons geluisterd, waardoor de DJ goed bij ons paste. De DJ heeft ook goed op onze wensen ingespeeld en dat van de gasten. Wij hebben het erg naar ons zin gehad op ons feest en zover wij weten de meesten ook. Zo niet, dan heeft het zeker niet aan de DJ gelegen.

Ronald de Zwaan

Super goed dansfeest

5,0 rating
19 januari 2020

Via “the perfect wedding” zijn we in contact gekomen met Bazinga Events. In overleg met de DJ hebben we goed kunnen bespreken hoe wij de avond voor ons zagen. Het was een super goed dansfeest, met wisselende muziek wat perfect aansloot bij onze wensen. De gasten hebben non stop op de dansvloer gestaan en er werd veelvuldig met elkaar gedanst. De DJ had een mooie lichtset mee waardoor de locatie ontzettend goed tot zijn recht kwam. Echt een toevoeging.

Merle en Stephanie

Hele leuke avond

5,0 rating
21 oktober 2019

Helemaal leuke avond gehad. Mijn vrienden vonden het vooral erg fijn dat ze nummertjes mochten aanvragen. Er was ook erg goed geluisterd naar onze wensen. Ik heb een top avond gehad.

Fenke Fros en Ray Lee
4.8
4,8 rating
4.8 out of 5 stars (based on 82 reviews)
Uitstekend84%
Zeer goed15%
Goed0%
Matig1%
Slecht0%

Contactgegevens

telefoon: 085 029 25 40 
adres: Hogerhorst 111, 6714 LD Ede

Whatsapp

Vragen over de drive-in show van Bazinga Events? Wil je meer weten over de muziekshow of wil je een drive-in show laten organiseren? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Wij werken samen met The Perfect Wedding

 

Boek een drive-in show!

13 + 8 =