fbpx

Bazinga Events

Bazinga Events

Reviews

Geweldig,super muziek, geslaagd feest!!

5,0 rating
14 november 2018

Halverwege de avond de DJ gecomplimenteerd over de muziek keuze wat ons erg aansprak was het achtergrond muziekje bij binnenkomst van de gasten waarna het feest op een rustige manier optoerden! Vervolgens openingsdans en daarna ging het los! DJ heeft hier perfect op ingespeeld om voor een ieder het goed te doen, hele avond de dansvloer vol!! Nogmaals bedankt voor de fantastische avond!!!

Remco

Geweldig, Fantastisch, Top Feest!

4,0 rating
14 november 2018

De hele dansvloer stond vol vanaf het moment dat de openingsdans gedaan was tot de laatste toon van het allerlaatste nummer. Het was geweldig! Het geluid van de muziek was top! De Dj deed het echt onwijs goed wij hebben enorm genoten en zijn onwijs tevreden!!

Samantha

Netjes, verzorgd, vriendelijk, goed

5,0 rating
12 november 2018

Het was bij ons in de buurt overal 11-11 bal dus alle dj’s moesten al ergens draaien.heel de avond heeft de dansvloer goed gevuld gestaan. Gasten vonden het een mooi duo die achter de draaitafel net zo hard mee dansten.van de openingsdans en op het eind lekker de beuk erin.service was goed en de communicatie ook .

Fons en marieke

Geweldige verjaardag gehad

5,0 rating
29 oktober 2018

Bazinga events heeft op mijn 50e verjaardag gedraaid.
Wat een geweldig feest is dit geworden.
Al mijn favorieten kwamen voorbij en ook aanvraagjes van de gasten werden netjes meegenomen.
Op mijn verzoek geen stukjes toegelaten werd ook gehoor aangegeven en mensen die een stukje wilden doen werden geholpen door in plaats daarvan voor hun een nummer te draaien die werd aangekondigd, zodat ik toch hoorde dat ze iets speciaals voor me hadden en het feest gewoon door kon gaan.

Erwin de Vree

Onvergetelijk Trouwfeest

5,0 rating
11 oktober 2018

Wij hebben Joshua toegewezen gekregen via The DJ Company, maar voor een volgende keer zou ik zeker direct bij hem boeken! Hij heeft ons trouwfeest onvergetelijk gemaakt! Joshua luisterde goed naar de wensen van onze gasten en speelde goed in op de sfeer.

Stephan & Danique
4.7
4,7 rating
4.7 out of 5 stars (based on 44 reviews)
Uitstekend77%
Zeer goed21%
Goed0%
Matig2%
Slecht0%

Contactgegevens

telefoon: 085 029 25 40 
adres: Hogerhorst 111, 6714 LD Ede

Whatsapp

Vragen over de drive-in show van Bazinga Events? Wil je meer weten over de muziekshow of wil je een drive-in show laten organiseren? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Wij werken samen met The Perfect Wedding

 

Boek een drive-in show!

4 + 14 =

Pin It on Pinterest

Share This

Vind je Bazinga Events leuk?

Deel het dan met je vrienden!