fbpx

Bazinga Events

Bazinga Events

Reviews

Wat een Top DJ's

5,0 rating
20 mei 2019

Jullie waren top djs! Wij en onze gasten hebben enorm genoten en dat is het belangrijkste! Maar ik zag ook jullie helemaal in jullie element! Prachtig! Een feestje om nog lang op terug te kijken! Bedankt heren!

Milou

Top Feest

5,0 rating
19 mei 2019

We hadden al doorgesproken met Joshua dat we bijna alle muziek wel leuk vonden, hij had hierdoor een beetje de vrije hand. Ook konden we zelf nog nummers aanvragen op de avond zelf, dus het was groot feest en dansen deed echt iedereen! Heel erg bedankt voor alle goede zorgen, het was echt onvergetelijk!

Linda

Een echte aanrader

5,0 rating
11 mei 2019

Ik zocht een dj en om eerlijk te zijn niet bekend ermee, dus gewoon mijn beste vriend Google gevraagd :). Daar kwamen jullie als eerste boven, duidelijke site, betrouwbaar, goeie reacties, de moeite waard om te proberen.
Het eerste telefoontje was meteen fijn, niet zo opgedrongen, vooral geïnteresseerd en gemotiveerd om voor ons een top feest te maken.
Snel een duidelijke offerte ontvangen en na akkoord is joshua bij ons geweest om de dag/avond door te spreken.
Er is flink gedanst op ons feest en zelfs door mensen waar ik dat niet van had verwacht (dus dat zegt al genoeg toch?!). Joshua speelde overal mooi op in en maakte er echt een knalfeest van, door de verschillende leeftijden veel verschillende muzieksmaken en echt overal is rekening mee gehouden. Hij kreeg het voor elkaar om de bruid op tafel te laten dansen, toppppp! We hebben mega genoten van de fantastische muziek.
Joshua zelf was relax en mega leuk, draaide leuk mee met wat er gebeurde en was wel in voor een grapje :)!!
We horen van iedereen alleen maar top berichten over ons feest!!! Zo tof! Wij vonden het top maar dus ook al onze gasten, genieten dus!
We genieten nu volop na van de filmpjes en foto’s die we krijgen van iedereen ❤️
Bazinga Events, dankjulliewel voor de openheid, geduld, helderheid, fijne communicatie, soepelheid en bovenal om van ons feest een top feest te maken. Jullie zijn echt een aanrader!

Andrea

Gasten zeer tevreden

5,0 rating
9 mei 2019

– Goed en mooi geluid
– Gasten zeer tevreden
– Mooie happy hardcore mix
– Bijna gehele lijstje met favoriete nrs werd gedraaid, leuk!
Groetjes Marloes en Bram

Marloes en Bram

veel enthousiaste reacties

5,0 rating
8 mei 2019

DJ Joshua heeft echt bijgedragen aan een fantastisch bruiloftsfeest!
We hadden in de uitnodiging gevraagd of de gasten hun favoriete dansnummer wilden doorgeven en dat bleek een goed idee. DJ heeft veel van deze platen gedraaid (tussen zijn eigen muziekkeuze door) en de dansvloer is de hele avond niet leeg geweest. Van onze gasten krijgen we veel enthousiaste reacties.
De communicatie vooraf was prima, we hebben altijd vertrouwen gehad dat het goed zou gaan en dat was ook zo. We mochten ook voor de speeches de microfoon gebruiken, fijn dat dat kon. Het hielp ook dat de DJ zelf plezier leek te hebben in de avond en zelfs nog wat langer doordraaide dan we hadden afgesproken.
Kortom: een groot succes!

Miranda
4.8
4,8 rating
4.8 out of 5 stars (based on 61 reviews)
Uitstekend82%
Zeer goed16%
Goed0%
Matig2%
Slecht0%

Contactgegevens

telefoon: 085 029 25 40 
adres: Hogerhorst 111, 6714 LD Ede

Whatsapp

Vragen over de drive-in show van Bazinga Events? Wil je meer weten over de muziekshow of wil je een drive-in show laten organiseren? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Wij werken samen met The Perfect Wedding

 

Boek een drive-in show!

9 + 14 =

Pin It on Pinterest

Share This

Vind je Bazinga Events leuk?

Deel het dan met je vrienden!