fbpx

Bazinga Events

Bazinga Events

Bedrijfsfeest DJ

Hét bedrijfsfeest waar nog jaren over wordt nagepraat. Geef een impuls aan de onderlinge relaties van collega’s. Bazinga Events maakt het waar.

Een foute party of 90’s disco? Van tevoren nemen we de muziek uitgebreid samen door en tijdens het feest speelt de DJ steeds goed in op reacties van het publiek. Uiteraard draaien we ook graag verzoeknummers.

Drive-in shows bij personeelsfeesten

Bazinga Events organiseert allerlei drive-in shows voor bedrijfsfeesten. Je herkent onze shows aan een aantal punten:

Alle muziekstijlen Bazinga Events werkt met professionele dj’s met jarenlange ervaring. Vanzelfsprekend beheerst de DJ alle muziekstijlen, voor jong en oud.

Sfeer en extra’s Muziek en licht tot in de puntjes geregeld: vanuit 15 jaar ervaring staat Bazinga Events garant voor een onvergetelijk feest.

Voordelen van Bazinga Events Enkel professionele apparatuur. Voor elke gewenste sfeer een passende show; enorm scala aan muziek; ervaren DJ’s. Alle draden, snoeren en kabels zijn netjes weggewerkt.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Bazinga Events drive-in show? Vraag dan een offerte aan.

Contactgegevens

telefoon: 085 029 25 40 
adres: Hogerhorst 111, 6714 LD Ede

Whatsapp

Vragen over de drive-in show van Bazinga Events? Wil je meer weten over de muziekshow of wil je een drive-in show laten organiseren? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Boek een drive-in show!

14 + 5 =