Bazinga Events
Bazinga
Events
Bedrijfsfeest DJ

Dans mee met onze bedrijfsfeest dj!

Hét bedrijfsfeest waar nog jaren over wordt nagepraat. Dat is niet alleen goed voor jouw reputatie als werkgever, het geeft ook een impuls aan de onderlinge relaties van collega’s. Een win-win situatie dus! Bazinga Events is gespecialiseerd in het organiseren van entertainment voor diverse soorten feesten. Benieuwd wat wij voor je kunnen beteken? Lees dan verder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Drive-in shows bij personeelsfeesten

Wil je voor het bedrijfsfeest een foute party of 90’s disco? Is er een bepaald thema? Wij gaan van tevoren uitgebreid met je in gesprek over de keuze van muziek. Tijdens het feest speelt de dj in op de reacties van het publiek zodat de sfeer altijd optimaal is. Uiteraard draaien we ook graag verzoeknummers. Zo is het echt een feest voor iedereen! Bazinga Events organiseert allerlei drive-in shows voor bedrijfsfeesten.

Ervaren dj huren voor jouw personeelsfeest

Dankzij onze ervaring en passie voor het vak zijn wij in staat om probleemloos de muziek(stijl) aan te passen aan de reacties van het publiek. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken dat mensen de dansvloer achterwege laten of wegglippen van het feest. Je herkent onze shows aan een aantal kenmerken:

 • Ervaren
  Bazinga Events werkt met professionele dj’s met ruim 15 jaar ervaring. Vanzelfsprekend beheerst de DJ alle muziekstijlen, voor jong en oud. Wij leveren ervaren dj’s die weten hoe ze contact moeten maken met het publiek.
 • Uitstekende sfeer en extra’s 
  Muziek en licht tot in de puntjes geregeld: vanuit  jarenlange ervaring staat Bazinga Events garant voor een onvergetelijk feest.
 • Professioneel
  Wij gebruiken enkel hoogwaardige apparatuur. Hierdoor zijn wij in staat om voor elke gewenste sfeer een passende show te maken.
 • Veilig
  Je hoeft tijdens het feest niet bang te zijn voor onveilige situaties; wij werken alle draden, snoeren en kabels netjes weg.

Neem contact met ons op

Zoek je nog entertainment voor jouw bedrijfsfeest? Dan kan je bij Bazinga Events terecht voor een ervaren dj én drive in show! Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 029 25 40, via de mail of laat een bericht achter in het contactformulier. We staan je graag zo snel mogelijk te woord.

Contactgegevens

telefoon: 085 029 25 40 
adres: Hogerhorst 111, 6714 LD Ede

Whatsapp

Vragen over de drive-in show van Bazinga Events? Wil je meer weten over de muziekshow of wil je een drive-in show laten organiseren? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Boek een drive-in show!