Bazinga Events
Bazinga
Events
Bruiloft DJ

Een bruiloft dj voor een onvergetelijke dag

Jullie zijn waarschijnlijk al verloofd wanneer jullie deze pagina bezoeken. Gefeliciteerd! Binnenkort gaan jullie elkaar het ja-woord geven tegenover vrienden en familie. Naast de ceremonie zelf, is er natuurlijk ook een geweldig bruiloftsfeest! En hoe kun je dat beter vieren dan met entertainment dat volledig wordt verzorgd door Bazinga Events?

Ervaren dj boeken voor jouw bruiloft

Voor de belangrijkste dag van jullie leven willen jullie alleen het beste van het beste, toch? De muziek op de bruiloft is vaak een van de laatste knopen die moet worden doorgehakt, want het is belangrijk dat iedereen plezier heeft tijdens het feest. De meest voor de hand liggende keuze is een live band of een dj. Bij Bazinga Events kan je kiezen voor een dj met een drive-in show. Dit is uitermate geschikt voor kleinere zalen. Het stelt ons ook in staat om het geluidsvolume flexibel te houden. Wij kunnen met onze drive-in shows zeer snel inspelen op de wensen van het publiek, om nog maar niet te spreken over een repertoire dat tegenwoordig bijna tegen het oneindige aanhangt.

Invulling van jullie bruiloft

Wanneer jullie een dj voor jullie bruiloft boeken, maken jullie gebruik van onze expertise om de meest ideale invulling aan de avond te geven. Hierbij begeleiden wij jullie in de verschillende keuzes die gemaakt moeten worden, zoals bijvoorbeeld de binnenkomst van de gasten, voordrachten van familie en vrienden en verzoeknummers vanuit gasten. Wij nemen de tijd om deze zaken ruim van te voren te bespreken. Het is tenslotte jullie avond en dus staan jullie smaak en wensen op de eerste plaats. Door uitgebreid in overleg te gaan komen jullie niet voor verrassingen te staan op de avond zelf.

Drive in show op maat voor bruiloften

Uiteraard vinden wij het belangrijk wat jullie voorkeuren zijn. Zo willen wij niet alleen weten wat voor soort muziek jullie willen, maar vooral ook wat jullie absoluut niet willen. Jullie zijn echt niet het eerste bruidspaar dat niet zit te wachten op polonaises en familiestukjes. Voor de keuze staan we stil bij liederen waar jullie leuke herinneringen aan hebben en jullie huidige muzieksmaak. Zelfs het vooraf doorgeven van bepaalde nummers is geen enkel probleem. Zo maken wij er een speciale avond van waar iedereen van kan genieten!

Neem contact met ons op

Op zoek naar een dj voor de bruiloft? Bazinga Events maakt jullie speciale dag onvergetelijk! Wij zijn in staat om alle zaken rondom entertainment volledig te verzorgen met onze drive-in show. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 029 25 40, via de mail of laat een bericht achter in het contactformulier. We staan je graag zo snel mogelijk te woord.

Contactgegevens

telefoon: 085 029 25 40 
adres: Hogerhorst 111, 6714 LD Ede

Whatsapp

Vragen over de drive-in show van Bazinga Events? Wil je meer weten over de muziekshow of wil je een drive-in show laten organiseren? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

 

Boek een drive-in show!