fbpx

Bazinga Events

Bazinga Events

Bruiloft DJ

Verloofd, dat ben je waarschijnlijk al als je deze pagina bezoekt. Gefeliciteerd, want over een niet al te lange periode gaan jij en je partner elkaar het “jawoord” geven: jullie gaan trouwen en vieren jullie bruiloft! En hoe kun je dat beter vieren dan met een Bruiloft DJ van Bazinga Events?

Drive-in shows bruiloften

Voor deze belangrijkste dag van je leven willen jullie alleen het beste van het beste, toch? De muziek is vaak één van de laatste knopen die moet worden doorgehakt: wat gaan we doen, willen we een band? Of toch liever een DJ met drive-in show?

Een drive-in show heeft natuurlijk talloze voordelen, want wat doe je in een klein zaaltje met weinig ruimte? Hoe los je dat op met het geluidsvolume, wat bij een band heel moeilijk te minimaliseren is? Wij kunnen met onze drive-in shows zeer snel inspelen op de wensen van het publiek, om nog maar niet te spreken over een repetoire dat tegenwoordig bijna tegen het oneindige aanhangt.

Invulling van jullie bruiloft

Wij willen, in overleg met jullie, de meest ideale invulling geven aan de avond. Het is tenslotte jullie avond, dus wij passen ons maar al te graag aan. Hoe doen we dat bijvoorbeeld met de binnenkomst van de gasten? Hoe behandelen we de voordrachten van familie en vrienden, en hoe gaan we om met de verzoeknummers vanuit het publiek? Dit zijn allerlei belangrijke zaken die we van tevoren kunnen bespreken, zodat er op de avond zelf geen verassingen meer aan het licht hoeven te komen.

Drive-in shows op maat voor bruiloften

Vanzelfsprekend vinden wij het belangrijk dat jullie aan ons laten weten wat jullie wel willen, maar wat wellicht nog veel belangrijker is: laten weten wat jullie absoluut niet willen. Jullie zouden echt niet het eerste bruidspaar zijn die niet zitten te wachten op polonaises en familiestukjes. Aan welke muziek hebben jullie leuke herinneringen? Waar houden jullie nu vooral van? Allemaal belangrijke wensen die we graag meenemen naar jullie bruiloft. Zelfs het vooraf doorgeven van bepaalde nummers vinden wij geen enkel probleem.

Contactgegevens

telefoon: 085 029 25 40 
adres: Hogerhorst 111, 6714 LD Ede

Whatsapp

Vragen over de drive-in show van Bazinga Events? Wil je meer weten over de muziekshow of wil je een drive-in show laten organiseren? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

 

Boek een drive-in show!

7 + 15 =