Bazinga Events

Bazinga Events

Reviews

GE-WEL-DIG

Rated 5 out of 5
26 november 2017

Wegens uitval van mijn vaste dj had ik met spoed een dj nodig voor een bedrijfsfeest. Via Google heb ik Bazinga Events gevonden en benaderd, en binnen 15 minuten (ik overdrijf niet) was het geregeld, en precies zoals ik had gewenst. Ook de uitvoering was geweldig, echt top.

Chris

Luisteren goed naar de klant

Rated 5 out of 5
25 oktober 2017

Goede muziek, luisteren goed naar de klant, zeer vriendelijk

Johan de Later

Geweldig, mooi, groot feest, prachtig, sfeervol

Rated 5 out of 5
16 september 2017

We kwamen op de Bazinga Events via de Perfect Wedding. Goede reviews spraken ons erg aan. Contact verliep van begin tot einde heel soepel. Ook de dag voor de bruiloft nog even telefonisch contact met de DJ (Joshua) zelf. Het feest zelf verliep boven iedere verwachting! Iedereen ging uit zijn plaat! De DJ heeft zijn hele publiek (generaties + muziekstylen) nauwlettend in de gaten gehouden en bediend. Hij vroeg ons op een bepaald moment of we het erg vonden dat hij een beetje afweek van ons voorkeurlijstje omdat mensen daar enthousiaster op gingen dansen. Dat vonden we natuurlijk niet erg. Wij kunnen niets verzinnen wat ‘nog beter’ kon. Echt super! Heel erg bedankt!

Tara en Willem Jan

Top feest met top DJ

Rated 5 out of 5
13 augustus 2017

N.a.v. goede recensies op internet voor Bazinga Events gekozen. Geen moment spijt van gehad. Uitstekende communicatie van begin tot eind. Ik heb een fantastisch feest gehad ter ere van mijn 50e verjaardag. De gasten hebben genoten en waren veel op de dansvloer te vinden. DJ Joshua voelt goed aan wat aan slaat en speelde daar goed op in. Ontzettend leuk om muziek te horen die ik wenste en had doorgegeven. Alleen maar complimenten gekregen van mijn gasten. Muziek vond men top! Wanneer er weer iets te vieren is zal ik zeker aan Bazinga Events denken.

Tini

Super mooie bruiloft

Rated 5 out of 5
5 augustus 2017

Het contact met Dj Joshua was super. Hij heeft tips gegeven zodat wij een goede opbouw van de avond konden plannen. Hij was mooi op tijd en alles klaar voor de eerste gasten.

Het was een geweldige avond met de perfecte opbouw qua muziek. Er was ruimte voor een speech en Joshua heeft alles goed begeleid. De mensen gingen los en hebben lekker de hele avond gedanst. Bij ons geen 15 min nodig om na een praatje alles weer op gang te krijgen. Met een heerlijke laatste helft qua muziek; hossen, hakken en de polonaise!

Lonneke van Pelt
4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 92 reviews)
Uitstekend86%
Zeer goed13%
Goed0%
Matig1%
Slecht0%

Contactgegevens

telefoon: 085 029 25 40 
adres: Hogerhorst 111, 6714 LD Ede

Whatsapp

Vragen over de drive-in show van Bazinga Events? Wil je meer weten over de muziekshow of wil je een drive-in show laten organiseren? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

 

 

Boek een drive-in show!

1 + 5 =