fbpx

Bazinga Events

Bazinga Events

Reviews

Sfeer, Feest, obouwend, waanzinnige keuzes

5,0 rating
9 juni 2018

Wij hebben jullie gevonden via internet/Google. Door diverse goede recensies icm de prijs hebben we uiteindelijk voor jullie gekozen. Perfect was de persoonlijke afstemming met de dj een paar dagen vooraf. Hier hebben we de laatste wensen mee doorgenomen.
Het licht was goed afgestemd op de omgeving. En van onze gasten hebben wij meerdere keren gehoord; Woow wat een goede dj! Wanneer een bepaald nummer of stijl niet aansloeg, mixte hij het netjes weg voor een ander nr. We hadden een uiteenlopende gastenlijst van hardcore tot schlager en iedereen heeft gedanst en genoten.

Gabrielle en Erik

Topfeest

4,0 rating
3 juni 2018

er was een goede sfeer
goede muziek keuze en veel gasten vonden het een top feest.

Erica Heidenrijk

Beste foute party ever

5,0 rating
27 mei 2018

Wij zochten een DJ voor onze bruiloft en kwamen terecht op de site van Bazinga Events.
Veel over gelezen met allemaal positieve reacties, daarom hebben wij hiervoor gekozen.
En, bij al die positieve reacties sluiten wij ons nu volledig aan!
We hebben veel mail contact gehad. Joshua kwam persoonlijk bij ons kennis maken, waardoor we precies wisten wie wij voor ons hadden. Zelfs een week vooraf hebben wij nog wijzigingen doorgegeven per mail en ook dat is tijdens het feest goed verlopen. Op dezelfde dag kregen wij nog een reactie op onze mail. Sterker nog, binnen een paar uur! Joshua begreep precies wat wij bedoelden en hoe wij het feest voor ogen hadden, hij kwam zelf ook met bruikbare ideeën.
Mede dankzij Joshua hebben wij een top feest gehad. Onze gasten hebben het ook enorm naar hun zin gehad. Tot nu toe hebben wij alleen maar positieve reacties ontvangen. Wij hebben gekozen voor een foute party, waar Joshua goed op ingespeeld heeft. Er is alleen maar foute muziek gedraaid, met af en toe een aanvraag van de gasten. Ook waren er twee gasten die een act gedaan hebben tijdens ons feest. Zij hebben dit vóór het feest bij Joshua aangegeven en ook daar is Joshua in meegegaan. Het begin van de avond stonden veel gasten buiten door de warmte van die dag, maar uiteraard kon niemand hier iets aan doen. Gelukkig werd er later op de avond veel gedanst. Persoonlijk genoot ik het meest van de foute muziek, het enthousiasme van mijn gasten en uiteraard de act. Later op de avond en na het feest heb ik even met Joshua staan praten en ook hij heeft het naar zijn zin gehad.
Kortom, het was een top avond, met goede-foute muziek, leuke toffe DJ en perfecte service en communicatie.
Bazinga Events is een echte aanrader!

Manon Regts

Super op de sfeer ingespeeld

5,0 rating
21 mei 2018

We kwamen op de Bazinga Events via de Perfect Wedding. Goede reviews spraken ons erg aan. Contact verliep van begin tot einde heel soepel. Het feest zelf verliep boven iedere verwachting! Iedereen ging uit zijn plaat! De DJ heeft zijn hele publiek (generaties + muziekstylen) nauwlettend in de gaten gehouden en bediend. Hij vroeg ons op een bepaald moment of we het erg vonden dat hij een beetje afweek van ons voorkeurlijstje omdat mensen daar enthousiaster op gingen dansen. Dat vonden we natuurlijk niet erg. Wij kunnen niets verzinnen wat ‘nog beter’ kon. Echt super! Heel erg bedankt!

Willem jan

gezellig en betaalbaar: een knalfeest!

5,0 rating
9 mei 2018

Jullie hebben absoluut meerwaarde gegeven aan ons huwelijksfeest. De door ons gekozen muziek werd allemaal gedraaid en aan de verzoekjes werd ook voldaan. In eerste plaats kozen wij voor Bazinga Events vanwege de heldere aantrekkelijke site en vervolgens door de goede, spontane en professionele communicatie. Gedurende de hele aan loop naar het feest was de communicatie perfect!
En we zijn zeker niet teleurgesteld. Joshua stond vrolijk te draaien en speelde leuk in op de gasten en de sfeer. Ik kan helemaal niets slechts over jullie opmerken.
Top, gezellig, betaalbaar en een knalfeest!
Grote dank en zeker in de toekomst graag nog een feest met jullie!

Stephanie en Alwin
4.8
4,8 rating
4.8 out of 5 stars (based on 57 reviews)
Uitstekend81%
Zeer goed17%
Goed0%
Matig2%
Slecht0%

Contactgegevens

telefoon: 085 029 25 40 
adres: Hogerhorst 111, 6714 LD Ede

Whatsapp

Vragen over de drive-in show van Bazinga Events? Wil je meer weten over de muziekshow of wil je een drive-in show laten organiseren? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Wij werken samen met The Perfect Wedding

 

Boek een drive-in show!

4 + 2 =

Pin It on Pinterest

Share This

Vind je Bazinga Events leuk?

Deel het dan met je vrienden!