fbpx

Bazinga Events

Bazinga Events

Verjaardag DJ
Je hebt besloten een DJ te boeken voor je verjaardagsfeest. Dat is hele goede keus, want de juiste muziek op een feest is essentieel. Gemakkelijk een laptop neerzetten met een playlist kan, maar je wilt toch niet zelf continu bezig zijn met de muziek en zorgen maken of iedereen het wel naar z’n zin heeft? Daarom nemen we jou deze zorg graag uit handen.

Muziek die jij wilt

Voorafgaand aan uw feest zullen we samen overleggen over de gewenste invulling van de avond en de muziekstijl. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u liever geen Nederlandstalige muziek wilt horen. Of u wilt juist alleen één bepaalde muziekstijl. Bijvoorbeeld alleen Deephouse of alleen EDM. Wij draaien wat u leuk vindt en er is zelfs ruimte voor verzoeknummers tijdens het feest. De DJ neemt alle verzoekjes aan en kiest de juiste momenten uit om deze te draaien.

Velen soorten muziek

Bazinga Events heeft een superbreed assortiment muziek. Van muziek uit de jaren 70 tot aan de hedendaagse dansmuziek en top 40 muziek. Een ‘foute’ plaat op z’n tijd is ook zeker niet uitgesloten. Mocht je naast een dj ook licht en geluid nodig hebben kan dat ook via Bazinga Events worden geregeld.

Jouw verjaardagsfeest wordt de leukste aller tijden…

Of je nu House, Happy Hardcore, EDM of Urban wilt op je feestje, het kan allemaal!

Contactgegevens

telefoon: 085 029 25 40 
adres: Hogerhorst 111, 6714 LD Ede

Whatsapp

Vragen over de drive-in show van Bazinga Events? Wil je meer weten over de muziekshow of wil je een drive-in show laten organiseren? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

 

Boek een drive-in show!

3 + 4 =